Hrvatska
Regija
Subotić vs Obradović: Sve ćemo učiniti da navijači odu kući zadovoljni

Subotić vs Obradović: Sve ćemo učiniti da navijači odu kući zadovoljni

Autor: Ozren Maršić Photo: KK Split - Ivica Čavka

Na Gripe stiže Partizan.

Najprije Crvena zvezda, pa Cibona i sada Partizan. Klasik za klasikom za "Žute", na Gripe u dvoboju 2. kola ABA lige u četvrtak od 16.30 sati (Arenasport 1) stiže beogradski Partizan.

- Očekujem ponavljanje dobre igre na domaćem terenu, korak naprijed u odnosu na prikazano protiv Crvene Zvezde u 1. kolu ABA lige. Protiv Cibone se vidjelo koliko nam znači povratak navijača na tribine, dali su nam vjetar u leđa. Mi ćemo im uzvratiti borbom, ovo je derbi, motivirani smo i spremni, sve ćemo učiniti da navijači odu kući zadovoljni - rekao je Splitov trener Srđan Subotić.

I svlačionica je oduševljena povratom navijača na tribine i podrškom kakva je bila u pobjedi nad Cibonom.

- Želimo nastaviti u dobrom ritmu, raspoloženi smo nakon pobjede nad Cibonom. Protiv Partizana želimo pokazati sve što znamo, oduševljeni smo povratkom publike na tribina i vjerujem da će nam biti podrška i u utakmici protiv Partizana - kazao je Darko Bajo.

Blagajna na Gripama bit će otvorena na dan utakmice od 13 sati. Ulaznice možete kupiti i na www.adriaticket.com te na prodajnim mjestima Adriaticketa. Cijena ulaznice je 50 kuna, za djecu do 12 godina 10 kuna. Ulaz na utakmicu dozvoljen je uz predočenje osobne iskaznice ili putovnice i EU digitalne COVID potvrde. Punkt za antigensko testiranje za sve zainteresirane bit će na raspolaganju u četvrtak od 12 sati na sjevernom ulazu dvorane Gripe. Cijena testiranja je 70 kuna. Ujedno, pozivamo sve pretplatnike da preuzmu svoje godišnje pretplate u našim uredima na Gripama, Ulica Slobode 16 b, svakim radnim danom od 8 do 16 sati te utorkom i četvrtkom od 17 do 19 sati.