Hrvatska
Subotić: Zadar je s dvije ruke na trofeju, ali...

Subotić: Zadar je s dvije ruke na trofeju, ali...

Autor: Branko Tabak Photo: Ivica Ćavka - KK Split

Žuti žele vratiti seriju na Gripe

Na Gripama se nakon dva domaća poraza u prva dva susreta finalne serije doigravanja za naslov prvaka Hrvatske i gostovanja na Višnjiku ne predaju:

- Jasno je da Zadar ima veliku prednost i da su s dvije ruke već na trofeju. U Zadar dolazimo motivirani. Mislim da smo većim dijelom u prve dvije utakmice odigrali dosta dobro. Nedostajalo nam je 'ono nešto' što smo imali u prethodnim utakmicama s njima, koje su također bile izjednačene. Vjerujem da će i ova treća utakmica finalne serije biti egal. Riječ je o dvije ekipe koje se jako dobro poznaju. Utakmice su stvarno bile dobre. Ovo je pravo finale i vjerujem da je zadovoljilo gledatelje. Veselimo se još jednoj velikoj košarkaškoj predstavi i ispunjenoj dvorani u Zadru, rekao je trener Splita Srđan Subotić.

Slično razmišlja i igrač Mate Kalajžić:

- Iza nas su dvije teške utakmice. U drugoj smo propustili priliku da izjednačimo seriju na 1-1. Imali smo tu utakmicu... Ali, ništa još nije gotovo. Idemo u Zadar dokazati da ih možemo pobijediti. Pokazali smo to i tijekom sezone. Potrudit ćemo se vratiti seriju u Split, zaključio je razigravač Žutih.

Utakmica u nedjelju počinje u 20 sati uz izravan prijenos na Sportskoj televiziji.