Hrvatska
Sudar dviju mladih ZG momčadi u Draženovom domu na Draženov rođendan

Sudar dviju mladih ZG momčadi u Draženovom domu na Draženov rođendan

Autor: KK Cibona KK CIbona Photo: Mornar Barsko zlato/Media Pro

HT Premijer liga.

Vukovi će u petak 22.10.2021. u Draženovom domu s početkom u 18 sati odigrati utakmicu 7. kola HT Premijer lige protiv KK Cedevite Junior. Utakmica se igra na poseban datum za sve vezane uz hrvatsku košarku, rođendan velikana Dražena Petrovića te će to sigurno našim igračima biti dodatan motiv. Ulaznice možete kupiti putem sustava ulaznice.hr i na blagajnama kluba 2 sata prije početka utakmice. Ulaz će biti moguć uz predočenje EU digitalne COVID potvrde, a svi koji nemaju istu, mogu se testirati na punktu za testiranje koji će biti kod samih blagajni.

Najavu utakmice dao je pomoćni trener Cibone Bariša Krasić; “Igramo protiv mlade, brze i agresivne momčadi koja je predvođena odličnim stručnim stožerom. Moramo biti agresivni u obrani, zaustaviti njihovu tranziciju koja je jedna od najboljih u cijeloj ligi te moramo zatvoriti skok i odigrati dobru utakmicu na svakoj razini.”

Lovro Gnjidić rekao je slijedeće; “Spremamo se za Cedevitu maksimalno, ne želimo ih podcijeniti, vratili su se u Premijer ligu i odmah pokazali kvalitetu. Mi moramo pristupiti ozbiljno, zaustaviti kontru i kontrolirati skok pa se možemo nadati rezultatu.”

Standings provided by SofaScore LiveScore