Europa i Svijet
Hrvatska
Regija
Sve na jednom mjestu: Sve utakmice i sve lige od ponedjeljka do ponedjeljka

Sve na jednom mjestu: Sve utakmice i sve lige od ponedjeljka do ponedjeljka

Autor: Branko Tabak

Tjedan u kojeg smo ušli donosi nam obilje uzbuđenja na hrvatskim parketima, ali i regionalnim i europskim u kojima participiraju hrvatske ekipe.

Donosimo vam pregled utakmica po danima i natjecanjima.

Već u utorak 15. siječnja u Jedinstvenoj kadetskog ligi sastaju se Cedevita i Bosco. Ovaj susret započinje u 21:15 sati.

U srijedu 16, siječnja na Baldekinu se sastaju kadeti Šibenika i Zadra. Utakmica započinje u 14:45 sati.
Istog dana u HT premijer ligi s početkom u 19 sati sastaju se Zadar i Bosco. Cedevita se u 3. kolu Eurokupa 17 sati gostuje kod Uniksa.

Četvrtak 17. siječnja donosi nam dvije utakmice. Split u Drugoj ABA ligi od 19 sati gostuje kod Sparsa, dok Cibone i Adria Oil Škrljevo sat vremena ranije započinju svoj susret HT Premijer lige.

U petak 18. siječnja Vrijednosnice u HT Premijer ligi dočekuju Cedevitu (18 sati), a Kvarner 2010 u Prvoj muškoj ligi Đakovo (20 sati).

Subota 19. siječnja na rasporedu ima čak 11 zanimljivih susreta. Zadar u 16. kolu ABA lige na Višnjiku od 17 sati dočekuje Partizana.
U HT Premijer ligi u 18 sati sastaju se Gorica i Šibenik, a u 19 sati Zabok i Alkar.
U Prvoj muškoj ligi na rasporedu su utakmice: Dubrava - Rudeš (17 sati), Kaštela - Universitas (18:30 sati) i Agrodalm - Zapruđe (19:30 sati).
Na parket će i djevojke (Prva ženska liga) za koje na stranicama HKS-a još nije objavljena satnica, no zna se da će sve igrati u subotu i to:
Šibenik - Zagreb
Zadar - Pula
Požega - Podravac
Ragusa - Brod na Savi
Mursa - Trešnjevka
Split - Medveščak

U nedjelju 20. siječnja Cibona igra iznimno važnu utakmicu ABA lige protiv Petrol Olimpije. Ovaj susret započinje u 19 sati.
U HT Premijer ligi u 17:30 sati ogledat će se Split i Hermes Analitica.
U Prvoj muškoj ligi sastaju se Pula 1981 i Jazine (16 sati) i Sonik Puntamika i Dubrovnik (18 sati).
Jedinstvena kadetska liga donosi četiri susreta:
Šibenik-Koprivnica
Zadar-Kvarner
Dubrava-Bosco
Cedevita-KA Osijek 

Krug u sljedeći ponedjeljak 21. siječnja zatvaraju košarkaši Cedevite koji u 16. kolu ABA lige gostuju kod Budućnosti u izravnoj borbi za drugo mjesto regionalne lige.