Time-out
Ta divna splitska Noć muzeja na Gripama

Ta divna splitska Noć muzeja na Gripama

Autor: Ozren Maršić Photo: KK Split

Izložba. ćakula, natjecanja u slobodnim bacanjima

Gripe će i ove godine, u 15. Noći muzeja, otvoriti svoja vrata svim zaljubljenicima košarke, ali i ostalima koji se žele prisjetiti i upoznati sa slavnim danima KK Splita i saznati što se događa i u sadašnjem trenutku. 

Bogat program priredili su u KK Splitu, bit će svega, od razgovora s proslavljenim igračima, aktualnim vodstvom, gledanja finala iz 1990. godine u kojem je Jugoplastika u Zaragozi svladala Barcelonu i po drugi put postala prvak Europe, pa do revijalne utakmice najmlađih kategorija i natjecanja u slobodnim bacanjima za sve posjetitelje. Posebnost ovogodišnje Noći muzeja je postavljanje izložbe "Jugoplastika na krovu Europe", koju je realizirao Muzej Grada Splita i od 31. siječnja bit će stalno postavljena u dvorani na Gripama. 

Evo rasporeda događanja:
19.30 - otvaranje izložbe povodom 30 godina osvajanja titule prvaka Europe, u suradnji s Muzejom Grada Splita, u VIP salonu
19.30 - otvaranje Žutog salona za posjetitelje Noći muzeja
19.30 - otvaranje Fan shopa za posjetitelje Noći muzeja
20.15 - ćakula s Damirom Šolmanom, legendom kluba (Žuti salon)
20.30 - ćakula sa Željkom Jerkovom, legendom kluba (VIP salon)
20.45 - ćakula s Edo Blaževićem, direktorom KK Split (Fan shop) 21.00 - utakmica Split - Barcelona, finale Kupa prvaka iz Zaragoze 1990. godine (VIP salon)
21.30 - utakmica 2007/08 godište
22.30 - natjecanje u slobodnim bacanjima za sve prijavljene (prijave na društvenim mrežama KK Split ili sat prije početka natjecanja) na novom parketu Gripa, nagrade za najbolje
23.30 - zatvaranje