Hrvatska
Talentirani hrvatski juniorski reprezentativac iz Kvarnera prešao u Škrljevo

Talentirani hrvatski juniorski reprezentativac iz Kvarnera prešao u Škrljevo

Autor: KK Adria Oil Škrljevo Photo: KK Adria Oil Škljevo

Dugogodišnji ugovor

Redove košarkaša Škrljeva za naredne četiri sezone pojačati će Vigo Bart koji dolazi iz Kvarnera 2010.

Reprezentativac Hrvatske, igrač izrazitog napadačkog potencijala, trenutno je s juniorskom hrvatskom reprezentacijom na pripremama za Europsko prvenstvo, koje počinje 30. srpnja u turskom Izmiru. 

Vigo je odigrao nekoliko sjajnih pripremnih utakmica, a posebno se istaknuo u porazu protiv Litve, kada je zabio 24 poena (trice 4-5).

Ovim potpisom i dovođenjem još jednog mladog reprezentativca Hrvatske nakon Svobode, Škrljevo se pokazalo kao dobra sredina za razvoj i napredak mladih igrača, piše KK Adria Oil Škrljevo na svom FB profilu.

'Iznimno smo zadovoljni što je Vigo, unatoč interesu i drugih klubova odlučio ostati doma i što je odabrao Škrljevo. Riječ je o igraču koji je iznimno talentiran, zasigurno ponajbolji igrač svog godišta u Hrvatskoj, a svoj talent trenutačno dokazuje u reprezentaciji, iako je tamo najmlađi igrač. Iako je mlad, posjeduje iznimne napadačke kvalitete, odlične radne navike, opasan je sa svih pozicija i igranje u HT Premijer ligi će mu pomoći u razvoju, a njegove kvalitete će već sada pomoći ambicijama Škrljeva', rekao je o novom igraču trener Škrljeva Damir Rajković.