Hrvatska
Tko će do druge pobjede, Hermes ili Dubrava?

Tko će do druge pobjede, Hermes ili Dubrava?

Gradski derbi začelja.

U susretu dvije posljednje momčadi HT Premijer lige u nedjelju (18.00 – KC Dražen Petrović) igraju Hermes Analitica i Dubrava Furnir. Obje momčadi su do sada upisale samo po jednu pobjedu, pa će pobjednik ovog susreta nešto lakše krenuti u nastavak sezone.


 ”Definitivno ove momčadi imaju najmanji proračun i nekako se nameće samo po sebi da će jedna od njih napustiti HT Premijer ligu. Naravno da je u sportu sve moguće i bez obzira na ishod ovog susreta još veliki broj utakmica se igra i stigne se nadoknaditi svaki zaostatak. Nije potrebno stvarati nikakav pritisak na igrače da nešto moraju’‘ -kaže u uvodu trener Hermesa Gordan Zadravec čija momčad ipak ima veći broj igrača koji su igrali HT Premijer ligu.

 ”To je činjenica iako ni mi ni Dubrava Furnir nemamo dugačku klupu, ali veći broj naših igrača je igrao ovakve utakmice. Po meni očekuje nas jedna zanimljiva utakmica u kojoj su sve opcije otvorene. Dubrava Furnir dolazi s novim trenerom i s raspoloženim Hortmanom i Šarcem koji su njihova najveća snaga. Od utakmice u Zadru smo imali dosta vremena da se pripremimo za ovu utakmicu u kojoj se nadamo drugoj ovosezonskoj pobjedi”.

Hermes Analitica je ”crna mačka” za Dubravu Furnir koja je izgubila zadnjih deset međusobnih utakmica.