Hrvatska
Tko je tko u zadarskoj košarkaškoj igri prijestolja?

Tko je tko u zadarskoj košarkaškoj igri prijestolja?

Autor: Branko Tabak

Vladović, Brzoja i Krajina ostaju u Zadru kao osovina momčadi.

Lokalni mediji u Zadru u petak su, pozivajući se na portal Sportando, objavili vijest da se Marko Ramljak vraća u KK Zadar.

Vjetodostojnost iste za portal Basketball.hr nisu mogli potvrditi niti, još uvijek službeno nepotvrđeni sportski direktor, Branimir Longin niti trener Aramis Naglić. 

Službeni Zadar reagirao je na ove medijske napise putem Facebooka preko kojeg je dano do znanja kako će sve relevantne informacije biti plasirane na mrežnim stranicama KK Zadar.

- Pripreme prve momčadi KK Zadar započet će u ponedjeljak 14. kolovoza. Do tog bi datuma trebao biti poznat veći dio sastava prve momčadi koja će krenuti u novu sezonu. Od prošlosezonske momčadi izvjestan je ostanak osovine Vladović - Brzoja - Krajina, a o dolascima novih igrača redovito ćemo izvještavati na službenim stranicama kluba, objavljano je na klupskom Facebooku.

Službeni Zadar, međutim, još uvijek se ne izjašnjava tko je tko u klubu. Tko pregovara, bira igrače? Tko je sportski direktor? Tko stoji iza službenih objava poput ove? 

Ustvari, tko uopće predstavlja službeni Zadar?

Možda bi jedna konferencija za novinare pomogla navijačima, igračima, struci, novinarima da shvate što se u stvari događa u zadarskoj košarkaškoj igri prijestolja.