Hrvatska
Nikola Došen: To što nemamo pobjedu u prvenstvu u Kupu ne znači ništa

Nikola Došen: To što nemamo pobjedu u prvenstvu u Kupu ne znači ništa

Nedjelja donosi pet utakmica Kupa Krešimira Ćosića. Program započinje već u podne.

Poznata su tri sudionika završnice Kupa Krešimira Ćosića, a sutra ćemo doznati i ostalih pet. Na 'Sokolani' će put u 'Final-Eight' tražiti Kaštelani i 'Mravi' iz Zagreba. Jedna je utakmica, ulog veliki, a popravnog nema. Evo što kaže Nikola Došen, igrač KK Ribola Kaštela koji je u prošloj sezoni sa šibenskim 'Jollyjem' dogurao sve do finala:

''Susret protiv 'Zagreba' moramo dobiti ako hoćemo barem donekle popraviti sliku dosadašnjih igara. Osim toga, to nam je prilika da uđemo u završnicu Kupa što bi za klub bio veliki rezultat i nova promidžba. Prošle godine sam sa 'Jollyjem' igrao finale protiv 'Cedevite' i svjedočio velikom pomaku ovog natjecanja, i što se tiče kvalitete i medijske pažnje. Kup Krešimira Ćosića je sasvim drugo natjecanje, to što mi nemamo ni jednu pobjedu u prvenstvu, u Kupu ne znači baš ništa. Uostalom, kup natjecanja su uvijek donosila najveća iznenađenja, pa zašto tako opet ne bi bilo.''


Susret na 'Sokolani' počinje točno u podne, a za one koji ne mogu do dvorane, direktan prijenos mogu pratiti preko YouTube kanala ovdje.

  .