Regija
Todorić: Pobjeda nam znači siguran ulazak u Superligu

Todorić: Pobjeda nam znači siguran ulazak u Superligu

U 8. kolu BTravel lige Medveščak gostuje kod Raguse.

Košarkašice Medveščaka jučer su krenule u Dubrovnik gdje ih u srijedu očekuje susret protiv domaće Raguse u 8. kolu BTravel lige piše na stranicama Košarkaškog saveza Zagreb.

Zagrepčanke su nakon dvije uzastopne domaće pobjede (Partizan, Kraljevo) došle na korak od ulaska u drugi krug (Superligu), a za potvrdu toga dva kola prije kraja treba im pobjeda u Dubrovniku i domaći poraz Kraljeva od Cinkarne Celje.

Dubrovčanke ove sezone nisu upisale pobjedu u ovom natjecanju, ali Iva Todorić smatra da nisu ekipa za potcjenjivanje. 

- Ragusa je ekipa kvalitetnih igračica i iskreno očekivala sam njihov bolji ulazak u sezonu. Nedaće po njih su počele ozljedom Ine Marin što je veliki hendikep, ali ima još dosta utakmica i vremena da poprave svoj rezultat. One će sigurno igrati rasterećeno jer nemaju rezultatski imperativ kao mi jer nama pobjeda praktički znači siguran ulazak u Superligu - kaže Iva.

Iva Todorić je, uz Patriciu Buru, sudjelovala na startu kvalifikacija za EP, a poslije tih utakmica Medveščak je povezao nekoliko zapaženih nastupa.

- Tijekom pauze radilo se na stvarima koje nisu bile dobre. Pobjeda protiv Partizana nam je podignula samopouzdanje, ali još ima mjesta da naša igra bude bolja na čemu radimo svakodnevno - zaključila je kratki razgovor Todorić.

Poredak:

  1. Cinkarna Celje   6/1
  2. Partizan             5/2
  3. Montana            5/2
  4. Medveščak        3/4
  5. Kraljevo             2/5
  6. Ragusa              0/7