Hrvatska
Toni Ročak se ne boji Zadra: Možemo još dosta dati u završnici prvenstva

Toni Ročak se ne boji Zadra: Možemo još dosta dati u završnici prvenstva

Autor: Krešimir Galić Photo: Marin Sušić/HKS

Dubrava na Višnjiku

Nakon velike serije od osam pobjeda u posljednjih devet utakmica košarkaši Dubrave izborili su doigravanje za prvaka Hrvatske, a u četvrtfinalu ih čeka Zadar kao najbolja momčad regularnog dijela sezone. Dvoboje s aktualnim prvacima Hrvatske u Dubravi svi vide kao jednu veliku nagradu momčadi i treneru Marijanu Bagariću za izvedbe u drugom dijelu ožujka i travnju, a nagrada je došla i u vidu činjenice da je Toni Ročak glasovima trenera i sportskog direktora HKS-a Jasmina Repeše izabran za najboljeg igrača mjeseca travnja Favbet Premijer lige.

Prva utakmica četvrtfinala doigravanja igra se u četvrtak na Višnjiku od 19 sati, a drugi dvoboj na rasporedu je u Dubravi u nedjelju od 17 sati. Trener Bagarić će uoči prvog dvoboja sa Zadrom kazati;

 ”Dobro nam je došlo nekoliko dana bez utakmice nakon pobjede protiv Cibone i psihološkog pražnjenja zbog plamana u doigravanje. Sigurno prije mjesec dana nitko nije očekivao ovakav scenarij, a dečki su svojim radom i igrama zaslužili produžiti sezonu barem još nekoliko dana. Neću otkriti toplu vodu kada kažem da je Zadar veliki favorit i naša najbolja momčad što pokazuju cijele sezone, a nama je ova polufinalna serija jedan veliki izazov u kojem imamo jedan jedini cilj a to je da se prezentiramo na što bolji način igrajući u timskom duhu koji nas krasi u posljednje vrijeme. Neće nam biti lako ali moramo vjerovati u sebe i u ono što radimo”

”Nakon odličnih igara i rezultata imamo sjajnu kemiju unutar momčadi i svlačionice i ja vjerujem da u Zadru nećemo tek tako lako pasti. Znamo koju kvalitetu imaju ali i mi smo svjesni da možemo još dosta dati u završnici ove sezone”, kazao je Ročak.