Hrvatska
Tornado dolazi na trening pružiti podršku igračima i treneru Jusupu

Tornado dolazi na trening pružiti podršku igračima i treneru Jusupu

Naš cilj nisu kozmetičke kadrovske promjene koje su se dogodile prije dvije godine već promjena poslovanja kluba iz temelja...

UN Tornado na svom se Facebook profilu obratila priopćenjem u kojem progovaraju o stanju u KK Zadar i najavljuju odlazak na trening košarkaša Zadra u petak kako bi pružili podršku treneru Danijelu Jusupu i igračima koji su nakon pet odigranih kola prikovani za dno poretka ABA lige.

Priopćenje prenosimo u cjelosti:

- Svjedoci smo da je naš KK Zadar godinama igračka određenih interesnih grupacija i predmet politikantstva te da u našem klubu “svega” ima ali odgovornosti za neuspjehe najmanje - upravo zbog toga šaljemo ovo priopćenje.

Naše su želje već dugi niz godina iste, a to je da KK Zadar konačno postane konkurentan i transparentan klub, sa stručnim ljudima na vodećim pozicijama. Smatramo da klub već danas treba naći nove ljude koji će voditi klub stručno i s iskrenom željom u uspjeh, a uspjehom smatramo da se grad opet ponosi svojim najpoznatijim kolektivom te da se na utakmice opet dolazi u velikom broju i s osmijehom na licu.

Naš cilj nisu kozmetičke kadrovske promjene koje su se dogodile prije dvije godine već promjena poslovanja kluba iz temelja te uvjeti koji nikad više neće dopustiti nesposobnim i nestručnim ljudima da stanu na čelo našeg kluba.

Mjesto odakle mi provodimo naše misli i ideje je TRIBINA i zato pozivamo sve Zadrane koji nisu odustali od najdražeg kluba da nam se pridruže u masovnom odlasku na trening košarkaša u petak u 18 sati. U ovom trenutku trener Jusup i momčad moraju osjetiti našu bezrezervnu i snažnu podršku isto kao i što odgovorni za ovakvo stanje u klubu i na tablici moraju osjetiti nelagodu i sram.


Petak 8.11. u 18 sati

- Okupljanje na parkingu ispod dvorane na Višnjiku i zajednički odlazak na trening

Subota 9.11. u 18 sati

- Zadar-Partizan