Hrvatska
Trener Cibone Vladimir Jovanović: Alkar je dobra i opasna ekipa

Trener Cibone Vladimir Jovanović: Alkar je dobra i opasna ekipa

Autor: KK Cibona KK CIbona Photo: KK Cibona - Mihal Jacic

Sinjani u Zagrebu

Vukovi nakon reprezentativne kreću s nastavkom natjecateljske sezone. Dok su reprezentativci bili u natjecateljskom ritmu ni ostatak ekipe nije odmarao. Odrađen je niz zanimljivih treninga da bi igrači ostali u formi. Ovaj tjedan se prva ekipa kompletirala i spremala za utakmicu 12. kola HT Premijer lige protiv Alkara. Utakmica se igra u subotu, 4. prosinca 2021. godine od 18 sati, u KC Dražen Petrović. Ulaznice možete kupiti putem sustava ulaznice.hr te na blagajnama kluba 2 sata prije početka utakmice. Ulaz je moguć isključivo uz EU digitalnu COVID potvrdu, testiranja ispred dvorane neće biti radi nedovoljnog interesa.

Trener Vladimir Jovanović dao je svoju najavu utakmice: “Poslije reprezentativne pauze vraćamo se obavezama u prvenstvu, igramo protiv Alkara koji je svakako dobra i opasna ekipa. Kao i većina ekipa koja je imala igrače u reprezentacijama nismo se uspjeli baš planirano pripremiti, ali smo dali sve od sebe i mislim da smo unatoč svemu uspjeli se kvalitetno pripremiti i da ćemo odigrati jednu dobru utakmicu.”

Danko Branković je rekao: “Nakon stanke nas očekuje utakmica protiv Alkara, radimo na nekim novim stvarima. Još ih učimo i adaptiramo se, nismo imali puno vremena, ali mislim da možemo očekivati dobar rezultat ukoliko ispoštujemo rad i dogovore s treninga.”

Standings provided by SofaScore LiveScore