Hrvatska
Regija
'Trenerice, ovo je moj prvi koš u životu!'

'Trenerice, ovo je moj prvi koš u životu!'

Autor: R.I.

9. HOBY međunarodni turnir u mini basketu.

U nedjelju 10.11. na Stoji je održan 9. HOBY međunarodni turnir u mini basketu. Na turniru su nastupile ekipe: KK Koš Primorska, KK Poreč, KK FSV Rijeka i domaćin KK Stoja. U predivnoj atmosferi uživalo se u druženju i demonstraciji košarkaških vještina.

Na turniru je svaka ekipa odigrala 3 utakmice te se na osnovu pobjeda i poraza na kraju posložio i poredak. Najbolji skor imala je ekipa iz Slovenije KK Koš Primorska koja je prikazala i najbolju igru na turniru te zasluženo osvojila prvo mjesto sa 3 pobjede. Odmah iza njih bila je ekipa FSV-a iz Rijeke sa dvije pobjede i jednim porazom dok je treće mjesto zauzela ekipa iz Poreča sa jednom pobjedom i dva poraza. Godinu dana mlađa ekipa domaćina sa Stoje čijim su igračima ovo bile prve košarkaške minute na parketu zauzela je posljednje mjesto sa tri poraza.

Titulu najboljeg igrača turnira ponio je igrač KK Koš Primorska Jaka Jagodnik.

Izvještaj ćemo završiti sa izjavom jednog ushićenog domaćeg košarkaša, a koja ujedno može biti i poruka ovog turnira: 'Trenerice, ovo je moj prvi koš u životu!'

Sve pohvale idu organizatoru turnira KK Stoja za besprijekornu organizaciju, a svi prisutni pozvani su na ponovno druženje dogodine kada će se na Stoji održati jubilarni 10. po redu HOBY turnir.

Poredak :  

1. KK Koš Primorska Koper
2. KK FSV Rijeka
3. KK Poreč
4. KK Stoja