Hrvatska
Regija
Trešnjevka večeras u Podgorici, u nedjelju u Dubrovniku

Trešnjevka večeras u Podgorici, u nedjelju u Dubrovniku

Utakmice najavljuje Anđela Katavić.

Košarkašice Trešnjevke 2009 zaputile su na petodnevno gostovanje u Crnoj Gori i Dubrovniku, piše portal Košarkaškog saveza Zagreba, ponajbolji i vrlo ažurnog košarkaškog web izdanja u Hrvatskoj.

Najprije ih u večeras u 19 sati u Podgorici očekuje domaća Budućnost Bemax u okviru BTravel lige, a u nedjelju u 16 sati i Ragusa u Dubrovniku u sklopu 4.kola Prve lige. Nakon izbivanja zbog bolesti na parket se vratila Anđela Katavić i odigrala dvije odlične utakmice protiv Play Offa (16 poena, 4 os.lopte) i Splita (18 poena)

”Nakon povratka osjećam se spremnom i motiviranom. Dosta sam se brzo vratila tako da nisam izgubila puno snage. Vjerujem da mogu još bolje igrati i željna sam to pokazati u idućim susretima”..kaže Anđela koja je svjesna kakav je izazov pred njima u slijedećim danima ”Čekaju nas dvije teške utakmice u kratkom vremenskom razmaku. Budućnost je sigurno najizazovniji suparnik u skupini i čeka nas jaka i čvrsta ekipa koja će se pokušati nametnuti svojim iskustvom i kvalitetom. Na nama je da damo što veći otpor i pružimo što bolju igru. Što se tiče utakmice protiv Raguse ona će isto biti vrlo zahtjevna iako domaćini imaju problema s ozljedama. Moramo se u tom kratkom vremenskom razdoblju pokušati dobro odmoriti i ući u utakmicu maksimalno koncentrirano”..kaže Katavić uoči susreta koji će puno više kazati o trenutnim mogućnostima viceprvakinja Hrvatske.