Hrvatska
Tribine Dubrave ili iskustvo Dubrovnika?

Tribine Dubrave ili iskustvo Dubrovnika?

Tko će na Sonik Puntamiku?


Dubrava večeras igra odlučujuću utakmicu polufinala doigravanja u kojoj će u svojoj dvorani od 19 sati ugostiti Dubrovnik i tražiti pobjedu koja bi je odvela u finale i nedjeljni susret u Zadru sa Sonik Puntamikom. Ulaz na utakmicu je slobodan.

Nema puno vremena za analizu onoga što je bilo, pa tako i trener Darko Krunić gleda samo prema ovom susretu u kojem se može produžiti već ionako uspješna sezona.

- Očekujem neizvjesnu utakmicu. Šanse su podjednake i opet se vraćam na iskustvo igrača Dubrovnika. Njihova prva petorka je godinama igrala puno ozbiljniju košarku nego naša. Ali mi imamo domaći teren i publiku iza sebe koja nas može nositi prema pobjedi što i sami želimo.

Poticajna atmosfera je pred Dubravašima koje će opet dočekati ispunjena dvorana što je najveći dobitak ove sezone.

- Pristisak je veliki što je normalno kada se igra pred domaćom publikom. I sada će koliko čujem naši navijači ispuniti dvoranu, a ja ih i ovom putem pozivam da budu naš šesti igrač. Mislim da mi nekako taj pritisak ne osjećamo jer smo ove sezone već puno napravili, a sve dalje što bude biti će ekstra dodatak što nitko nije očekivao na početku sezone od ove ekipe. Jedva čekamo utakmicu i baš nam odgovaraju kao protivnik jer su uvijek dobre i zanimljive utakmice, kaže Kristijan Šutalo.

Optimizma ne nedostaje ni u Dubrovniku.

 - Uvjeren sam kako će ponovno nijanse presuditi, ali sigurno ne možemo dopustiti još jedno loše otvaranje susreta. Nismo bili pravi na početku prve utakmice, u drugoj u prvoj četvrtini gubili 21:8.... Sada moramo biti pametniji. Želja je velika, svi razmišljamo samo o pobjedi i finalu, jasan je Petar Dubelj, igrač KK Dubrovnik.

 Majstoricu za ulazak u finale Prve lige gdje pobjednika očekuje Sonik Puntamika možete pogledati na ovom linku.