Hrvatska
Tribunj te zove i ovo lito!

Tribunj te zove i ovo lito!

Autor: A.T. Photo: Tribunjsla ljetna košarkaška akademije

Sve što trebate znati


TAJNA

Tribunjska ljetna košarkaška akademija za djecu od 6 do 16 godina, održati će se i ovog ljeta u tipično dalmatinskom mjestu Tribunju.

Tajna 3KA-e je pomoći svakom polazniku i polaznici s dovoljno korisnih i vrlo zabavnih sadržaja da se zaljube u košarku.

LITO OD KOŠARKE:

3KA: Tribunjska ljetna košarkaška akademija

S3X3B: Škver 3X3 Basket

3BF: Tribunjski festival košarke

POČETAK U PONEDJELJAK 22.07.2024.

To bi mogli postići uz vodstvo specijaliziranog stručnog tima koji će imati zadatak davati puno pozitivnih ohrabrenja te brinuti o razvoju i zabavi svakog djeteta na treninzima 3KA -  Tribunjske ljetne košarkaške akademije koja će se održavati svakog radnog dana od ponedjeljka do četvrtka na košarkaškom terenu uz tribunjsku području školu te na događanju ŠKVER 3X3 BASKET, turnirima u 3x3 košarci koji će se održavati svakog petka u večernjim satima na trgu Škver među tisućama znatiželjnih šetača. 

3BF

Na kraju programa LITO OD KOŠARKE, stručni tim će sudjelovanje svakog djeteta na ovoljetnom izdanju tribunjskih  košarkaških aktivnosti, učiniti još ugodnijom i korisnijim, igranjem revijalnih košarkaških utakmica, košarkaškim izazovima, tribinama, radionicama te drugim edukativnim i kreativnim aktivnostima u sklopu osmodnevnog, ujedno i  završnog događanja pod nazivom  3BF, Tribunjski festival košarke, od 17. do 24. kolovoza, na otvorenoj tribunjskoj ARENI uz marinu Tribunj.

ON-LINE PRIJAVA - USKORO ĆE BITI AKTIVIRANA

Ako ste roditelj djeteta između 6 i 16 godina  i ako želite napredak svog djeteta, nova prava prijateljstva za svoje dijete te ugodno druženje, igru i zabavu za svoje dijete, pratite nas na društvenim mrežama, jer ćemo uskoro otvoriti on-line prijavu za sudjelovanje na tradicionalnom programu "Lito od košarke".