Hrvatska
Trio kvartet i Pet bunara na 50. rođendanu KK DOŠK

Trio kvartet i Pet bunara na 50. rođendanu KK DOŠK

Autor: KK DOŠK

Velika fešta na trgu Poljana, subota 21. rujna

Košarkaški klub DOŠK slavi 50. jubilej i sprema veliku feštu na glavnom gradskom trgu Poljana u subotu, 21. rujna 2024. godine.

Program proslave započinje svečanom akademijom koja će se održati u Maloj gradskoj vijećnici s početkom u 16:00 sati. Slijedi utakmica veterana u dvorani osnovne škole gdje će DOŠK odmjeriti snage s prijateljima i veteranima iz Pet bunara. Utakmica započinje u 18:00 sati. 

Glavni i najvažniji dio proslave održat će se na Gradskom trgu Poljana od 19:30 gdje je za sve posjetitelje besplatno pivo, vino, ćevapi i palačinke. Dijelit će se i majice DOŠK-a, a za djecu smo pripremili natjecanje u 3x3 košarci. Za dobar štimung pobrinut će se Trio kvartet.

DOŠK je u 50 godina svog djelovanja iznjedrio veliki broj uspješnih košarkaša a pojedini od njih ostavili su trag i na svjetskoj i europskoj razini.

Vrijeme je DOŠK-u donosilo razne promjene i nedaće, ali je opstao usprkos svemu.

Prvenstveno zahvaljujući ljudima, košarkaškim zaljubljenicima i entuzijastima pa stoga kontinuirani rad nije prekinut čak ni za vrijeme Domovinskog rata kada je grupa košarkaških zanesenjaka oformila klub u prognanstvu u Splitu, te se DOŠK tada natjecao u A-2 ligi, regija Jug.

Drniš je oduvijek poznat kao grad košarke stoga ćemo i upriličiti za naše građane i takvu proslavu, javno dostupnu svim našim sugrađanima i gostima.

Imamo i pokoje iznenađenje stoga pozivamo sve naše sugrađane, sportske prijatelje, ljubitelje sporta i košarke da svojim dolaskom uveličaju našu proslavu.

UO KK DOŠK