Hrvatska
Trogiran Murko ostaje u Riboli

Trogiran Murko ostaje u Riboli

Autor: KK Ribola Kaštela Photo: KK Ribola Kaštela

Šesta sezona u nizu

Danas je još jedan višegodišnji igrač Ribole Kaštela dogovorio s klubom nastavak suradnje. 21-godišnji Trogiranin Luka Murko će svoju već šestu uzastopnu sezonu provesti u kaštelanskom prvoligašu! 

Luka je u Ribolu Kaštela svojevremeno stigao iz Košarkaškog kluba Trogir, a upravo je za trogirskog drugoligaša, na temelju dvojne licence, u prošloj sezoni paralelno nastupao i u Drugoj ligi Jug. 

Istovremeno je za Ribolu odigrao ukupno 22 seniorske utakmice, a stalni član prve momčadi bio je i u susretima regularnog dijela sezone, onima u završnom finalu protiv Dubrovnika te u dva izlučna dvoboja za ulazak u HT Premijer ligu protiv premijerligaša Zaboka. 

Prosječnih desetak minuta nastupa po prvoligaškoj utakmici Luka u sljedećoj sezoni ima namjeru podići na veću brojku te želi dati još veći doprinos igri i rezultatima svoje momčadi. Nakon dogovorene nove suradnje izjavio je sljedeće:

 ''Prije svega se zahvaljujem klubu na ukazanom povjerenju. Drago mi je što ću i ove sezone biti dio jedne košarkaške priče koja će, nadam se, biti još bolja od prošle, iako je i ona bila i više nego zadovoljavajuća. Veći dio lanjske ekipe ostaje na okupu tako da i trenera i sve suigrače jako dobro poznajem. Sada je na meni da opravdam povjerenje kluba i trenera i da svojim trudom i zalaganjem zaslužim još više minuta na terenu. Nadam se novoj dobroj sezoni i što boljem plasmanu na prvoligaškoj tablici.''