Hrvatska
Tuga u Metkoviću, Gorici, Dubravi...Iznenada je u 40. godini preminuo Ivan Gabrić - Jambo

Tuga u Metkoviću, Gorici, Dubravi...Iznenada je u 40. godini preminuo Ivan Gabrić - Jambo

Autor: B.T.

Šok u košarkaškoj zajednici

Jučer je našu košarkašku zajednicu pogodila tužna vijest. U 40. godini života preminuo je bivši košarkaš Ivan Gabrić – Jambo koji je igrao za Metković, Dubravu i Goricu.

'Sin poznatog neretvanskog poduzetnika Stipe Gabrića Jambe za Goricu je igrao u sezoni 2005/2006, a zadnjih je godina rekreativno igrao košarku u Koala ligi (PBZ, Jalapenosi, Fortunal).

Uvijek nasmijan i pozitivan, vedri duh svake od ekipa za koje je nastupao iza sebe je ostavio suprugu Veroniku i troje djece. Ovim putem izražavamo sućut cijeloj obitelji i prijateljima našeg Ivana, počivao u miru Božjem', objavio je KK Gorica. 


Od Ivana se oprostio i KK Dubrava:


'S velikom tugom primili smo vijest da nas je iznenada i prerano napustio Ivan Gabrić Jambo. Iako je rođen u Metkoviću, gradu rukometa  njegova ljubav je bila košarka. Sjećamo se i njegovog zaraznog osmijeha i dugačkih putovanja s našim klubom u sezoni 2004/05. Iza sebe je ostavio suprugu i troje djece, a sve nas zajedno rastužio preranim odlaskom. Naš klub izražava duboku sućut obitelji! Ivane počivaj u miru.'


Tuguje i KK Metković:


 


Sprovod će se održati 21.8. u 18 sati u Metkoviću.