Hrvatska
Turnir sjećanja na Marina Pađena

Turnir sjećanja na Marina Pađena

Autor: Basketball.hr

KK Crikvenica organizira 10. memorijalni turnir.

Košarkaški klub „Crikvenica“ s prijateljima kluba organizira jubilarni 10. memorijalni streetball turnir u spomen na tragično preminulog suigrača i prijatelja Marina Pađena. U organizaciji turnira svake godine pomažu brojni sponzori: TZ Crikvenica, Jadran d.d., Eko Murvica d.o.o., većina ugostiteljskih objekata s crikveničkog područja, mnogi mali i veliki poduzetnici i prijatelji Košarkaškog kluba „Crikvenica“. 

Sveukupno više od 80 sponzora. Također turnir redovito posjećuju, ali i na njemu sudjeluju poznata košarkaška imena poput Maura Veljačića, Siniše Štembergera, Dina Stipčića, Frana Pilepića, Dalibora Bagarića i mnogi drugi.

Turnir organiziramo u pravom prijateljskom okruženju i uz pomoć sponzora svim ekipama i sudionicima turnira osiguravamo prigodne nagrade te iznenađenja za navijače.

S obzirom na to da svake godine težimo tome da ovaj događaj raste i ove želimo osigurati najbolje moguće uvijete za pravi hakl, od čega treba istaknuti teren podlogu, reflektore i glazbeni program koji značajno pridodaju kvaliteti turnira.

- Turnir organiziramo u spomen na tragično preminulog prijatelja i suigrača koji je ubijen prije 12 godina (22.7.2006.) u Novom Vinodolskom. Turnir će se održati 25.7. s početkom u 16h na trgu Stjepana Radića u Crikvenici. Igra se po starim hakl pravilima, ekipe se sastoje od 3 igrača i jedne zamjene, kotizacija je 200kn (50kn po igraču). Za turnir će biti osigurana teren-podloga (Basket tour podloga preko Bojana Čekade), reflektori, glazbeni program i poslije turnira druženje za sve sudionike i gledatelje u caffe baru "Figa" 150m od trga na kojmem je smješten teren.

Svake godine na turniru sudjeluju mnogi poznati igrači s našeg područja. Isto tako možemo se pohvaliti da su na turniru kroz godine  sudjelovale i ekipe iz Slovenije, Italije, Njemačke, Srbije, Bugarske, dakle i internacionalni je. Moram istaknuti da je prije svega bit turnira da se prisjetimo Marina, jer nam je svima bio jako dobar prijatelj i jedna od najpozitivnijih osoba, poručuju organizatori. 

Tagovi