Hrvatska
Tužna vijest iz Rijeke, preminuo je mladi košarkaš KK FSV, pozlilo mu je na klupi za vrijeme utakmice

Tužna vijest iz Rijeke, preminuo je mladi košarkaš KK FSV, pozlilo mu je na klupi za vrijeme utakmice

Autor: Novi list Photo: Šime Zelić/Basketball.hr

Velika tragedija pogodila je riječku košarkašku regiju i klub FSV.

Toni Vidović, 16-godišnji član kluba, preminuo je danas u jutarnjim satima, dan i pol nakon što mu je pozlilo na utakmici koja se odigrala u četvrtak navečer.

Mladi Riječanin srušio se dok je sjedio na klupi tijekom susreta Županijske lige juniora između FSV-a i Zameta u dvorani Osnovne škole Srdoči. Uslijedila je reanimacija, nakon čega je u komi prevezen u KBC Rijeka, javlja Novi list. 

Nakon nešto manje od dva dana borbe, Tonijevo srce više nije moglo izdržati.

Prerana smrt zavila je u crno riječki klub FSV i regiju, a od mladog košarkaša oprostili su se iz kluba i Košarkaškog saveza Grada Rijeke na svojim društvenim mrežama.


“Izražavamo najiskreniju sućut cijeloj obitelji Vidović i prijateljima kluba. Naše misli su s vama. Toni naš, zauvijek ćeš biti dio ekipe i s nama si u srcima i mislima. Ovo nije zbogom, samo doviđenja… Čuvali te anđeli” – objavili su iz FSV-a.

Predsjednik riječkog kluba Goran Lončar potvrdio je kako se čeka obdukcija te kako trenutno ne mogu više od toga reći. Tonijevi suigrači i cijeli klub potreseni su ovi tragičnim događajem te su trenutno odgođene i sve planirane utakmice ostalih mlađeuzrasnih ekipa FSV-a.