Hrvatska
Regija
U-14 reprezentacija: Hrvatska slavila protiv Crne Gore u pripremnoj utakmici

U-14 reprezentacija: Hrvatska slavila protiv Crne Gore u pripremnoj utakmici

Autor: HKS

Hrvatska U-14 reprezentacija slavila je u pripremnoj utakmici protiv Crne Gore 84:78. Danas, s početkom u 19.30h na rasporedu je druga utakmica protiv istog protivnika.

Hrvatska U-14 reprezentacija jučer je odigrala prvi od dva susreta protiv Crne Gore u kojemu je slavila rezultatom 84:78.

Odradili su momci sjajan posao, posebno u drugom dijelu utakmice u kojem su preuzeli igru u svoje ruke i upisali pobjedu u prvoj pripremnoj utakmici u ovom dijelu. Najbolji u današnjoj utakmici bio je mladi Skelin koji je ubacio 22 poena, Pleadin je dodao 13 te Brala i Franov po 12 poena. Hrvatsku sutra očekuje još jedna utakmica protiv Crne Gore, nakon čega u kolovozu slijedi nastavak priprema u Daruvaru za Slovenia Ball koji je na rasporedu od 24. do 27. kolovoza.

- Nakon lošeg otvaranja utakmice u kojem nismo ušli u dobar napadački ritam, stabilizirali smo našu igru kroz kontrolu obrambenog skoka, nakon čega smo imali dobru tranzicijsku igru. Kada smo svemu tome pridodali agresivnost u napadačkom skoku, preuzeli smo kontrolu nad utakmicom i prešli u vodstvo. Drugo poluvrijeme smo otvorili dosta autoritativno te serijom osvojenih lopti, nakon kojih bi često dolazili do laganih poena, zaključili smo treću četvrtinu s deset poena prednosti. To se kasnije pokazalo kao kapitalna razlika - rekao je pomoćni trener U-14 reprezentacije za službenu stranicu HKS-a.

Pogled s crnogorske strane, kao i kompletnu statistiku možete pogledati ako klinkete na ovu poveznicu.