Hrvatska
U Alkar stigla dva sveučilištarca, traže se jedinica i petica

U Alkar stigla dva sveučilištarca, traže se jedinica i petica

Autor: Ferata.hr

Alkar krenuo s pripremama za novu sezonu.

S pripremama za novu sezonu krenuo je i Alkar, doduše, s malo zakašnjenja u odnosu na najavljeno, ali ipak se nešto pomaklo pa novi trener Domagoj Kujundžić već polako stvara novu i prilično redizajniranu momčad u odnosu na onu prošlosezonsku, piše portal Ferata.hr

Momčad je doživjela dosta promjena i više među Alkarima nema Hrvoja Vučića, Nikole Gaurine, Josipa Bobana, Domagoja Vrkića, Roka Dominovića, što znači da su od “stare garde” tu i dalje kapetan Mirko Modrić, Ivan Svalina, Marko Šarac, Kristijan Vučić i Martin Bilandžić. 

Na prvim treninzima vidjeli smo i dva nova igrača. Naime, riječ je o krilnom centru Tonku Vuki koji je nakon igranja za mlađe kategorije Splita završio na studiju u Americi gdje je i igrao za jedan od tamošnjih koledža, baš kao i krilo Luka Kamber koji se preko Atlantika otisnuo iz berlinske Albe. 

Trener Domagoj Kujundžić najavio je još barem dva pojačanja, vrlo lako moguće iz Amerike: “Pored igrača, koje sam vam spomenuo na treninge dolazi sedam juniora, ali ću za prvenstvo pridružiti prvoj momčadi samo one koji budu najkvalitetniji. Još važniji posao nam je dovesti dvojicu igrača na poziciji jedinice i petice. Kako nismo previše financijski bogati vjerojatno će ta mjesta zauzeti igrači iz Amerike, koji su znatno jeftiniji od naših. Dakako, vodit ćemo računa da to budu kvalitetni igrači, a ne bilo tko. Vjerujem da ćemo pitanje playa riješiti već ovaj tjedna kako bi počeli s pripremnim utakmicama.