Time-out
U Krešinu dvoranu stigli novi koševi

U Krešinu dvoranu stigli novi koševi

Autor: ŠC Višnjik Photo: ŠC Višnjik - Nenad Opačić

Nakon 13 godina.

U Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku uoči nove košarkaške sezone postavljeni su novi koševi. Nakon gotovo 13 godina, mnoštva odigranih utakmica na prvenstvima, turnirima i slično, nakon bezbrojnih treninga prve momčadi i mlađih kategorija Zadra, pa i drugih klubova, koševi koji su od prve odigrane utakmice – 1. kolo NLB lige, 4. listopada 2008. Zadar – Split pred sedam tisuća i 119 gledatelja, 81:67 – bili u glavnoj dvorani, otišli su u povijest, objavljeno je na stranicama ŠC Višnjik

– U sklopu planirane obnove opreme u dvorani, a nakon triju velikih međunarodnih događanja, Europskoga prvenstva za odbojkašice, završnice SEHA Gazprom lige i Infobip Shift konferencije, zamijenili smo dosadašnje koševe novima. Ujedno, to se poklapa i s novom košarkaškom sezonom, već četrnaestom u ovoj dvorani od njezina otvaranja – kaže Denis Karlović, direktor ŠC-a Višnjik.

Konstrukcije i koševi koji su postavljeni u velikoj dvorani proizvod s talijanske tvrtke Sportsystem i certificirani su za sve razine košarkaških natjecanja.