Hrvatska
Regija
U Ohrid i Osijek po dvije pobjede

U Ohrid i Osijek po dvije pobjede

Autor: KK Split

Dobro raspoloženje na Gripama.

U 19. kolu Druge ABA lige Split (srijeda, 17 sati) gostuje kod posljednjeplasiranog Ohrida. “Žuti” na put idu zrakoplovom, pa autobusom od Skoplja do Ohrida, a momčad Ivice Skelina neće se vraćati u Split već će produžiti putovanje sve do subotnje utakmice s Vrijednosnicama Osijek.

– Imaju jednu pobjedu, i to u onoj neodigranoj utakmici protiv Bosne. Znači, idemo na pobjedu, nema velikih priča. Osjećam da je momčad pobjedama nad Krkom i Šibenikom u dobrom stanju, dignuli smo se u formi. Što se Osijeka tiče, siguran sam da će biti motivirani protiv nas, naš zadatak je ići na pobjedu. U dobrom smo nizu, idemo ga i nastaviti u ove dvije utakmice – kazao je trener Splita Ivica Skelin.

O dvoboju protiv Osijeka govorio je i Luka Katura, koji se vratio na parket nakon duge pauze zbog ozljede i pokazao je da će biti pojačanje za “žute”.

– Dobro smo odigrali protiv Šibenika, sada nas čeka Ohrid, idemo pobjedu. Pauzirao sam dugo zbog ozljede, sada je sve super, mislim da polako ulazim u formu. Ova posljednja utakmica dala mi je vjeru da ću se vratiti na pravi način – rekao je Katura.