Hrvatska
U Osijeku se sprema košarkaška fešta: Dolazi Cedevita

U Osijeku se sprema košarkaška fešta: Dolazi Cedevita

Autor: Basketball.hr

U osmini finala Kupa Krešimira Ćosića Vrijednosnice Osijek su za protivnika dobili aktualnog pobjednika ovog natjecanja i trenutno najbolju hrvatsku momčad Cedevitu iz Zagreba.

Sredinom siječnja u Grad na Dravu dolaze košarkaši Cedevite u osmini finala košarkaškog kupa. Osječani će imati prigodu ugostiti trenutno najbolji hrvatski košarkaški klub i aktualnog peterostrukog pobjednika ovog natjecanja. Bolji iz ovog dvoboja igrat će protiv boljeg iz dvoboja KK Zaboka i KK Alkara.

 "Ždrijeb nam je dodijelio vjerojatno najtežeg protivnika. Vidjet ćemo u kojem će sastavu doći u Osijek, ali u kojem god sastavu dođu, Cedevita je izuzetno atraktivan protivnik i veselimo se još jednoj velikoj utakmici u Osijeku. Na nama je da se što bolje pripremimo i da odigramo maksimalno zbog naših navijača za koje se nadamo da će ispuniti dvoranu u Gradskom vrtu", nakon ždrijeba je rekao sportski direktor Vrijednosnica Osijek Renato Martinko.

Prije utakmice protiv Cedevite, Brokeri će u sklopu šestog kola Alpe Adria kupa ugostiti slovenski Hopsi Polzelu. Utakmica je na rasporedu 9. siječnja, a pobjedom bi Vrijednosnice Osijek osigurale nastavak natjecanja u četvrtfinalu ovog europskog natjecanja. --