Hrvatska
U petak na programu Cedevitine zgode kod nezgodnog Zaboka

U petak na programu Cedevitine zgode kod nezgodnog Zaboka

Autor: KK Cedevita

Nastavlja se HT Premijer liga.

U petak u 18 sati Cedevita će u sklopu 16. kola HT Premijer lige gostovati kod Zaboka, a utakmicu će uživo prenositi Arena sport.

Zabočani su nezgodna ekipa, trenutno imaju osam pobjeda i sedam poraza (Cedevita ima omjer 10-5), a posebno su opasni na domaćem terenu.

"Idemo u goste nezgodnom Zaboku. To je definitivno ekipa koja ima stvarno dobar domaći teren i dobre navijače. Bit će dobra atmosfera, posebno jer je to Dan žena i oni pozivaju navijače na utakmicu, tako da će biti vjerojatno dosta publike. Mi moramo smanjiti broj grešaka. S njima smo igrali dvije prijateljske utakmice i stalno smo bili u egalu, no kroz obje utakmice vodila se ta priča da treba smanjiti broj grešaka i zaustaviti napadački skok. Treba ih uvesti u situacije pet na pet i mislim da tu onda imamo velike šanse", izjavio je trener Cedevite Dražen Orešković.

Centar Lovro Buljević prošle je sezone bio na posudbi u Zaboku.

"Zabok je jedna jako nezgodna ekipa. Ja imam iskustva s njima, pošto sam tamo prošle godine odradio polusezonu, tako da znam koliko su oni zeznuti, pogotovo kad igraju na domaćem parketu. Mi gledamo da se držimo plana koji nam trener kaže, da damo sve od sebe i nadamo se pobjedi", rekao je Buljević.