Europa i Svijet
Hrvatska
Regija
U Skopje po pobjedu!

U Skopje po pobjedu!

Zagrepčani s visokim ambicijama putuju u Makedoniju.

Košarkaši Cibone u petom kolu ABA lige gostuju u Skopju protiv MZT-a. Vukovi žele nastaviti pobjednički niz, a trener Slobodan Subotić svjestan je da njegovu momčad čeka nimalo lagan zadatak.

- Očekuje nas iznimno teško gostovanje u Skopju. MZT je momčad s kojom smo igrali na pripremnom turniru u Turskoj, ali to ne znači ništa. Oni su se pojačali te imaju dva nova igrača. Njihova zadnja pobjeda na vrućem terenu protiv Igokee dovoljno govori o kvaliteti suparnika s kojim se susrećemo - kazao je Subotić uoči utakmice.

Ipak, Zagrepčani u glavni grad Makedonije idu s jasno izrečenim ambicijama.

- Trebat ćemo se dosta potruditi kako bismo trijumfirali. Imali smo određenih problema s ozljedama ovaj tjedan, ali svi bi trebali biti spremni za utakmicu. Idemo u Skopje pokušati pobijediti - naglasio je Cibonin trener.

Cibosi su prošlu utakmicu odigrali u ponedjeljak protiv Splita, a najbolji igrač Subotićeva sastava u tom je dvoboju bio Zadranin Ivan Novačić koji je iznio svoje mišljenje uoči večerašnjeg susreta.

- Igramo protiv momčadi koju smo već dobili na pripremama, tako da znamo kako igraju. Doduše, u međuvremenu su se pojačali s nekoliko igrača, no i mi smo isto. Bit će nam teško jer igramo na gostujućem terenu, ali želimo ostvariti prvu pobjedu u gostima i nastaviti ovaj pobjednički niz – rekao je visoki krilni igrač Vukova.