Hrvatska
Regija
U Splitu i Šibeniku se istaknuli igrači u Škrljevu vozači

U Splitu i Šibeniku se istaknuli igrači u Škrljevu vozači

Autor: Branko Tabak

Pripremne utakmice hrvatskih premijerligaša.

ABA liga je krenula, Premijer samo što nije. Završne pripremne utakmice treneri koriste za uigravanje, procjene i testiranje igrača. Iako je rezultat u drugom planu i on nam otkriva što možemo očekivati od pojedinih momčadi.

Split je tako u Sinju deklasirao Alkara. Istina, Sinjani su nastupili bez pola momčadi, ali 109-65 je ipak prevelika razlika za istu razinu natjecanja.

Mate Kalajžić je postigao 22 poena, a Mario Špaleta 20. U sinjskim redovima istaknuo se Graf koji je postigao 27 poena.


Zanimljivu utakmicu odigrali su KK Ribola Kaštela i GKK Šibenik. Šibenčani su kao gosti slavili 70-77 uz odličnu igru Bundovića koji je postigao 24 poena. Domaćine je predvodio Došen sa 16,.


Škrljevo je u Ljubljani doživjelo poraz od KD Ilirija 78-60. Želeći ilustrirati nemoć svojih igrača protiv slovenskog prvoligaša na službenom Facebook profilu kluba su objavili kako je domaćine predvodio raspoloženi Šiško, a goste vozači Bakarčić i Kuharić koji su bez greške vozili kombije te sigurno i brzo doveli momčad na odredišta.

ABA liga je krenula, Premijer samo što nije. Završne pripremne utakmice treneri koriste za uigravanje, procjene i testiranje igrača. Iako je rezultat u drugom planu i on nam otkriva što možemo očekivati od pojedinih momčadi. Split je tako u Sinju deklasirao Alkara. Istina, Sinjani su nastupili bez pola momčadi, ali 109-65 je ipak prevelika razlika za istu razinu natjecanja. Mate Kalajžić je postigao 22 poena, a Mario Špaleta 20. U sinjskim redovima istaknuo se Graf koji je postigao 27 poena. Zanimljivu utakmicu odigrali su KK Ribola Kaštela i GKK Šibenik. Šibenčani su kao gosti slavili 70-77 uz odličnu igru Bundovića koji je postigao 24 poena. Domaćine je predvodio Došen sa 16,. Škrljevo je u Ljubljani doživjelo težak poraz od KD Ilirija 78-60. Želeći ilustrirati nemoć svojih igrača na službenom Facebook profilu kluba su objavili kako je domaćine predvodio raspoloženi Šiško, a goste vozači Bakarčić i Kuharić koji su bez greške vozili kombije te sigurno i brzo doveli momčad na odredišta.