Hrvatska
Regija
U srijedu Cibona igra jednu od važnijih utakmica sezone

U srijedu Cibona igra jednu od važnijih utakmica sezone

Autor: Cibona Photo: Ivana Dergez/KK Cibona

Krka dolazi u KC Dražen Petrović

Košarkaški klub Cibona ugostit će momčad Krke iz Novog Mesta u sklopu četvrtog kola AdmiralBet ABA Lige. Utakmica će se održati u srijedu, 9. listopada, u Draženovom domu s početkom u 20:00 sati.

Trener Cibone, Chris Thomas, istaknuo je važnost nadolazeće utakmice i naglasio izazov koji Krka predstavlja:

"Svi smo izuzetno uzbuđeni zbog izazova koji nas očekuje u srijedu navečer. Krka je momčad koja je izuzetno dobro vođena i temeljito pripremljena. Riječ je o talentiranoj ekipi prepunoj šutera, pa ćemo morati biti maksimalno čvrsti u obrani, posebno na vanjskim pozicijama. Naša fizička snaga, fokus i obrambena disciplina moraju biti na najvišoj razini. U napadu ćemo se nastaviti oslanjati na timsku igru i zajedništvo kako bismo igrali na visokoj razini."

Američki playmaker Cibone, Anthony Cat Barber, također je izrazio optimizam pred ovaj važan dvoboj:

"Mislim da imamo dobre šanse za pobjedu. Sezona je puna izazova, ali ako pristupimo utakmici na pravi način, možemo izaći kao pobjednici. Podrška naših domaćih navijača bit će ključna, i uvjeren sam da ćemo biti spremni nakon treninga i priprema koje slijede."

Cibona poziva sve navijače da dođu u Draženov dom sutra u 20:00 sati i pruže podršku Vukovima s Tuškanca.  Prodaja ulaznica započinje dva sata prije početka utakmice, a ulazak u dvoranu bit će moguć najranije sat vremena prije početka. Za sve koji nisu u mogućnosti prisustvovati uživo, prijenos utakmice mogu pratiti na ArenaSport kanalu.

Standings provided by Sofascore