Hrvatska
U Zadru je novo da je sve po starom

U Zadru je novo da je sve po starom

Autor: B.T.

Longinu istekao mandat, ali i dalje obnaša dužnost sportskog direktora Zadra, odnosno pomaže u radu

Branimiru Longinu krajem lipnja je istakao mandat na mjestu sportskog direktora KK Zadar. I dok se javnost danima pita što, tko i kako dalje, iz kluba su se o ovoj temi oglasili danas, točnije dan nakon isteka Longinovog ugovora. Koliko smo shvatili, novo je da je sve po starom, dok se ne izabera novi sportski direktor ili stari dobije povjerenje za još jedan mandat. 

Evo objave KK Zadar:

- Zaključno s jučerašnjim danom, sportskom direktoru Branimiru Longinu istekao je mandat u trajanju od tri godine.

Direktor Košarkaškog kluba Zadar iz tog razloga pojasnio je postojeću situaciju i zadane ciljeve uoči nove sezone.

“Pripreme i sve predradnje prije nove sezone 2020/21 u punom su jeku, a dosadašnji sportski direktor Klubu se stavio na raspolaganje te pomaže u radu koliko god je potrebno i moguće u ovom trenutku.” – poručio je Željko Žilavec.

Fokus Košarkaškog kluba Zadar s nedavno predstavljenim značajnim pojačanjima u trenerskom stožeru, Veljkom Mršićem i njegovim glavnim pomoćnikom Ivanom Perinčićem maksimalno je usmjeren prema novoj sezoni kako bi istu dočekali spremni i u narednom periodu zaokružili roster prve momčadi novim pojačanjima.

Upravo iz tog razloga dosadašnji sportski direktor Branimir Longin aktualnom izborniku i njegovom pomoćniku pomaže u pogledu što je bolje aklimatizacije na nove pozicije u glavnom gradu košarke i svojim angažmanom im nastoji pomoći isključivo za dobrobit Kluba.

“Obzirom na brojne upite i popriličan interes javnosti oko tekućih stvari vezanih uz Klub ovim putem poručujem kako ćemo, kao što je i do sada uvijek bio slučaj pravovremeno obaviještavati zadarske navijače o svim novostima i aktualnostima vezanim uz Košarkaški klub Zadar.” – istaknuo je direktor Košarkaškog kluba Zadar.

Sve informacije i aktualne vijesti pratite na službenoj stranici www.kkzadar.hr te na svim klupskim komunikacijskim kanalima i platformama.