Time-out
U Zadru osvanuli jumbo plakati s najavom utakmice

U Zadru osvanuli jumbo plakati s najavom utakmice

Autor: Teo Cilar

Nakon kalendara i video najava utakmica u gradu košarke osvanuli su i jumbo plakati.

Utakmicu iznimnog značaja igraju košarkaši Zadra u ponedjeljak 15. siječnja. U goste im dolazi beogradski FMP koji je uz Mornar i Partizan najveći konkurent u borbi za četvrtu poziciju koja vodi u doigravanje ABA lige.

Nakon što su u upravi KK Zadar zapuhali novi vjetrovi, vidi se veliki pomak prema naprijed u malim, a toliko bitnim stvarima. Počele su se raditi video najave utakmica s igračima u glavnim ulogama, napravljen je zidni kalendar za 2018. godinu, a jučer su osvanuli i jumbo plakati s najavom vrlo važne utakmice protiv FMP-a.

">

Zadar i FMP su trenutno na istom omjeru od 7 pobjeda i 8 poraza, a isti omjer ima i Partizan. Mornar je trenutno četvrti s 8 pobjeda i 7 poraza. U prvom susretu Zadar se odlično držao 35 minuta da bi potonuli u posljednjih pet minuta te su upisali poraz od 15 poena razlike. Zadrani će u ponedjeljak tražiti pobjedu, a ukoliko se ukaže prilika ganjati će i tih minus 15.

Bilo bi dobro kada bi lige davale poticaje klubovima za ovakav tip lokalnog oglašavanja. Istina, ABA liga je besplatna za sudionike no ovakav tip oglašavanja sigurno bi se dugoročno vratio i višestruko isplatio.