Time-out
U Zadru se u podne navijači organizirano okupljaju: Navijat će se uz TV

U Zadru se u podne navijači organizirano okupljaju: Navijat će se uz TV

Autor: PR

Udruga Grad košarke

Dragi navijači i prijatelji Košarkaškog kluba Zadar,

Ove nedjelje, 5. prosinca,  Udruga „Grad košarke“ za vas sprema jednu pravu košarkaško-navijačku poslasticu u sklopu koje će atmosferu s tribina preseliti u prostore Hype bara!

Budući da su istaknute stavke programa Udruge promocija košarke kao sporta te oživljavanje navijačke kulture, odlučili smo se organizirati zajedničko gledanje utakmice tijekom kojega ćemo glasno i složno bodriti naš Zadar koji u Ljubljani gostuje kod Cedevita Olimpije u sklopu 10. kola AdmiralBet ABA lige.

Nakon košarkaškog kviza održanog u Privlaci, ovo je druga akcija u nizu kojom će „Grad košarke“ okupiti navijače voljenoga kluba s ciljem ujedinjenja jer zajedništvo je najjače oružje u borbi za bolji, transparentniji i kompetentniji Košarkaški klub Zadar!

Tijekom samog događaja svi posjetitelji imat će priliku popričati s osnivačima i aktualnim članovima Udruge, raspitati se o planovima i ciljevima te doznati na koje sve načine mogu pomoći u ostvarivanju istih. Za sve one koji se žele učlaniti, a to do sad nisu bili u mogućnosti napraviti, Udruga je organizirala i pult za učlanjivanje gdje možete odabrati jedan od paketa članstva i ispuniti pristupnicu.

Zato zagrijte grla i dlanove te se pripremite za pića po akcijskim cijenama ove nedjelje od 12 sati u Hype baru!

Standings provided by SofaScore LiveScore