Hrvatska
Udruga Grad košarke predstavila kandidate za NO KK Zadar

Udruga Grad košarke predstavila kandidate za NO KK Zadar

Autor: 057info Photo: 057info

Četiri imena za dva člana

Udruga Grad košarke objavila je imena četvorice kandidata za dva člana Nadzornog odbora KK Zadar, koja im po ranijem dogovoru pripadaju. To su Arsen Travica, Denis Krupić, Dario Kljajić i Veljko Niseteo. Nakon detaljnijeg predstavljanja javnosti članovi udruge glasat će po načelu „jedan ćlan, jedan glas" te dati svoje predstavnike u Nadzorni odbor, piše portal 057 info

Arsen Travica ima dugogodišnje iskustvo u bankarstvu u područjima regulatornog i internog izvješćivanja, a danas radi na poziciji analitičara podataka u Hrvatskoj poštanskoj banci. Više od dvije godine proveo je na upravljačkim pozicijama u ŽKK Novi Zagreb, gdje je vršio dužnost potpredsjednika i predsjednika Uprave.

Denis Krupić bavio se privatnim poslom u sferi najma plovila, radom za trgovačku tvrtku te u ugostiteljstvu kao vlasnik restorana, suvlasnik pizzerija i noćnog kluba. Od 2013. vlasnik je i direktor tvrtke Mistral Zadar d.o.o. specijalizirane za proizvodnju i trgovinu madraca i kreveta. Kroz svoju tvrtku više je puta sponzorski podupirao sport.

Dario Kljajić radi u OTP banci na poslovima razvoja i unaprjeđenja prodaje te 2018. postaje direktor Odjela za upravljanje iskustvom klijenata, a to je pozicija na kojoj se i danas nalazi. Veljko Niseteo radi kao menadžer u tvrtki Iliric - DSW za pružanje usluga najma i servisiranja pokretnih EKO WC kabina.

Sljedećeg tjedna svi kandidati će iznijeti svoju viziju razvoja KK Zadar.

Tagovi kk zadar