Hrvatska
UHKT organizira Međunarodni košarkaški seminar za trenere

UHKT organizira Međunarodni košarkaški seminar za trenere

Autor: Teo Cilar

Seminar je obavezan za akreditiranje trenera i pomoćnih trenera HT Premijer lige, Prve i druge muške lige te Prve ženske lige.

Udruga hrvatskih košarkaških trenera organizira Međunarodni košarkaški seminar za trenere koji će se održati od 28. do 30. lipnja u hotelu Olympia u Vodicama. 

Seminar se priznaje za sve kategorije u sezoni 2019/2020, a organizator se pobrinuo da gosti predavači seminara budu vrhunski treneri. Tako će 28. lipnja seminar u 17 sati otvoriti Neven Spahija, a nakon njega od 18:30 predavač će biti Aleksandar Džikić.

Idućeg dana, 29. lipnja u 10 sati ujutro s predavanjem počinje Tomislav Mijatović koji je već dugi niz godina pomoćni trener Anadolu Efesa s kojim je ove sezone igrao finale Eurolige. Od 11:30 red je opet na Džikića, a u 16 sati vraća se Mijatović. Taj dan za 17 sati zakazan je i izbor za trenera godine, a u 17:45 s predavanjem nastavlja Neven Spahija. 

Posljednji dan 30. lipnja u 9 ujutro na redu je i posljednje predavanje koje će održati Aleksandar Džikić, a nakon njega u 10:30 slijedi proglašenje trenera godine poslije čega slijedi podijela potvrda i zatvaranje seminara.

Svi treneri za seminar se mogu prijaviti na www.uhkt.hr. Sve informacija mogu se dobiti na info@uhkt.hr ili kod predsjednika Saše Repalusta na predsjednik@uhkt.hr.