Hrvatska
Uljarević više nije igrač Zadra

Uljarević više nije igrač Zadra

Autor: Branko Tabak

Sporazumno.

Karlo Uljarević više nije igrač Zadra. Iz kluba su priopćili da je postignut sporazumi raskid ugovora. S obzirom da se Zadar novim i obnovljenim ugovorima nakrcao na poziciji jednice (Dominik Mavra, Martin Junaković, Eyassu Worku, Filip Paponja) i da na vrata prve momčadi kuca domaći dečko Domagoj Horvat, bilo je logično da se ne računa na jedinog igrača pod ugovorom na toj poziciji.

Karlo se nije pojavio ni na pripremama u Poreču, a po povratku momčadi iz Istre konačno se razriješila situacija između njega i kluba.

Uljarević je karijeru započeo u Osječkom sokolu iz kojeg kao 16-godišnjak odlazi u Cibonu. Talentirani igrač brzo je napredovao i stigao do reprezentacije. No, umjesto uzleta, slijedi stagnacija njegove karijere. Razišao se s Cibonom i završio u Škrljevu. Zadar je trebao biti njegov novi početak, no nenadano kraj je došao dvije godine prije predviđenog.

Kao nova destinacija neslužbeno se spominje KK Gorica. Klub i liga (ABA 2) kao stvoreni za dokazivanje. Jer Uljarević je mlad, tek su mu 22. Sigurni smo da još ima, i to dobrano, ulja u svići...