Hrvatska
Umjesto u Zadar, u Peking

Umjesto u Zadar, u Peking

Naglićevoj je momčadi olakšan posao.

Košarkaši Zadra danas će, s početkom u 17 sati, u četvrtom kolu HT Premijer lige u Krešinom domu ugostiti momčad Škrljeva. Nakon prva tri susreta igrači Aramisa Naglića imaju dvije pobjede i jedan poraz, jednako kao i njihov današnji protivnik.

- Škrljevo je neugodna momčad koja će se sasvim sigurno boriti za doigravanje. Dolaze nam u nezgodnom trenutku, tek dva dana nakon utakmice kod Mornara. Pobjeda je imperativ, a uz to i cilj nam je popravljanje naše igre kako bi se što bolje pripremili za Igokeu, koja će nam biti prijelomna utakmica u ovom dijelu prvenstva - kaže trener Aramis Naglić.

Škrljevo u Zadar dolazi oslabljeno neigranjem dvojice najiskusnijih i ponajboljih igrača, Siniše Štembergera i Jasmina Perkovića, koji su umjesto na utakmicu elitnog razreda hrvatske košarke odlučili otići na finale 3x3 World Toura u Peking. Veliki je to hendikep za momčad Damira Rajkovića, čega je i sam svjestan. No, Zadrani se ne opuštaju, a na ozbiljan pristup protiv Riječana poziva i jedan od najiskusnijih u domaćim redovima, kapetan Šime Špralja.

- Razmišljamo isključivo o pobjedi. Znamo da je Škrljevo momčad koja ima svoje kvalitete, ali u svojoj dvorani razmišljamo isključivo o pobjedi – zaključio je visoki Zadranin.