Intervjui
Upoznajte novog igrača Škrljeva Jerona Nasha!

Upoznajte novog igrača Škrljeva Jerona Nasha!

Autor: KK Škrljevo

Učinit ću sve da ovo bude najbolja sezona Škrljeva ikada!

U KK Škrljevo došao je iz Argentinske druge lige, iz kluba Echague kojeg je uveo u iz druge u prvu ligu pobjedničkim košem u finalnoj utakmici. O svojim prvim dojmovima sa našom zemljom i ljudima ima samo riječi hvale "Sviđa mi se Hrvatska, jako je lijepo ovdje. U svoje slobodno vrijeme volim istraživati o zemlji u kojoj igram, i nadam se da ću što više naučiti i otkriti ljepote Hrvatske. Isto tako, oduševljen sam ljudima koji su izrazito pozitivni i veseli."

 Jaronu je ovo prva sezona na europskom tlu, a očekivanja od sezone u dresu Škrljeva nisu mala "Ekipa u koju sam došao složena je od odličnih ljudi i igrača, a treneri su znalci koji itekako znaju što žele od nas. Nadam se da ćemo uspjeti uloviti play off!"

O svom košarkom putu i profesionalnoj karijeri Jaron kaže "Košarku jako volim i mogu reći da sam blagoslovljen što sa košarkom mogu putovati svijetom i zarađivati za život. U svojoj sam generaciji bio najbolji srednjoškolski igrač u mom gradu te među boljima u državi iz koje dolazim. Prije odlaska u inozemstvo prošao sam košarkaške programe Texas techa i North Dacotae sa kojom sam osvojio konferencijsko prvenstvo i tamo proveo dvije nezaboravne godine."

Na kraju razgovora Jaron je imao poruku za navijače i simpatizere Škrljeva "Nadam se da ćete na utakmice dolaziti u velikom broju i da ćemo zajedno uživati u postignućima naše ekipe. Truditi ću se u svakoj utakmici dati cijelog sebe i činiti sve što treba da ovo bude najbolja prvoligaška sezona Škrljeva ikada!"