Hrvatska
Furioznim drugim poluvremenom Podstrana svladala Mladost, briljirao Pavin

Furioznim drugim poluvremenom Podstrana svladala Mladost, briljirao Pavin

Autor: Ozren Maršić Photo: KK Podstrana

Prva muška liga


PODSTRANA – MLADOST 72:67 (18:24, 19:26, 19:6, 16:11)

Furioznim drugim poluvremenom Podstrana je u 10. kolu Prve muške lige na Gripama svladala Mladost s 72:67 (18:24, 19:26, 19:6, 16:11). Do poluvremena sve je bilo na strani gostiju, dominirali su u svim segmentima, vodili s 37:50, a onda se na odmoru momčad Alena Koludrovića probudila. U trećoj četvrtini Podstrana je u potpunosti razbila Mladost, slično je bilo i u posljednjih deset minuta. Uostalom, podatak da je do posljednje minute Mladost u drugom poluvremenu postigla 14 poena dovoljan je kada se govori o tome što se dogodili s ekipom Luke Pešuta.

– Pad u drugom dijeli mi je neshvatljiv, vjerojatno zbog mladosti moje ekipe. Morat ćemo sve dobro analizirati – kao da Pešut nije mogao vjerovati što se dogodilo njegovoj ekipi u čijim redovima prvi strijelac i skakač bio je Luka Mršić (16 poena, 8 skokova).

A Podstrana je imala nekoliko junaka, David Pavin ubacio je 21 poen, u finišu susreta postigao je sve važne koševe, kapetan Bruno Udiljak imao je čak 18 skokova, a Dino Šipić ubacio je 17 poena i pridodao 11 skokova.

– U drugom poluvremenu igrali smo ono što smo dogovorili i to se vidjelo. Ova pobjeda nam je vjetar u leđa u borbi za ostanak, idemo dalje utakmicu po utakmicu – uživao je u pobjedi trener Podstrane Alen Koludrović.