Hrvatska
Uroš Luković nije više igrač Zadra, pod kojim uvjetima je otišao nije za javnost

Uroš Luković nije više igrač Zadra, pod kojim uvjetima je otišao nije za javnost

Autor: Branko Tabak Photo: KK Zadar - Šime Zelić

Odšteta za zamjenu, a Lukoviću 'otpremnina'...

Uroš Luković nije više igrač KK Zadar. Zadrani mu zahvaljuju na svemu što je dao klubu u ovih par mjeseci, navijači se pitaju na čemu to točno. Nije se uspio nametnuti kod dva trenera, sam je tražio izmjene, teško pronalazio snagu za više od 5-6 minuta u igri u komadu. Do 15 po utakmici nije dogurao.


Zadar je već doveo zamjenu za njega, to je Amerikanac Trevor Thompson, a službena objava o dolasku novog centra bio je nacrtani znak da Uroš ide iz Zadra.


Tako to u današnje vrijeme ide. Dovedeš igrača, nije baš ono što su ti rekli da jest, zahvališ se, dovedeš zamjenu, pa dok ne pogodiš... Iz godine u godinu. 

Aleksandar Bursać i Uroš Luković na pripremama u Poreču - Foto: KK Zadar/Šime Zelić 

Pod kojim uvjetima su se razišli, tvrde nam u klubu stvar je igrača i kluba. Ipak, dobili smo odgovor na pitanje tko donosi odluku o odlasku igrača i dovođenju njegove zamjene jer klub nema sportskog direktora, nema više ni tim menadžera kojeg su svojevremeno ovlastili za pregovore i dogovore...

Odgovor glasi: trener Vladimir Anzulović  (što je razumljivo jer uoči je problem u ekipi i traži rješenje) i direktor kuba Željko Žilavec (na kojem je zadatak da zadovolji i trenerovu želju i uvjete koje oko odlaska ima Luković, odnosno dolaska Thompson).

Standings provided by SofaScore LiveScore




Standings provided by SofaScore LiveScore