Time-out
Utakmica još nije ni počela, a Cedevita je već pobijedila

Utakmica još nije ni počela, a Cedevita je već pobijedila

Djeci oboljeloj od malignih bolesti i njihovim roditeljima možete pomoći i vi.

U 10. kolu ABA lige Cedevita će u petak u 20:00 sati u Domu sportova ugostiti Petrol Olimpiju. Utakmica je to s posebnim humanitarnim predznakom, u kojoj je nepošteno tražiti besplatnu ulaznicu i u kojoj svatko od gledatelja može biti Djed Božićnjak. 

Ulaznice za utakmicu mogu se kupiti online preko sustava Eventim.hr, na prodajnim mjestima Eventima, kao i na blagajni dvorane prije utakmice. Ova utakmica ujedno će poslužiti kao blagdanska asistencija za Klub HEO, prvu hrvatsku udrugu roditelja djece oboljele od malignih bolesti.

Namjera je igrača, trenera, zaposlenika i uprave KK Cedevita pomoći u prikupljanju preostalog potrebnog iznosa od 35 tisuća kuna potrebnog za nabavu vozila koje je Klubu HEO neophodno za rad. Osim izravnim donacijama, KK Cedevita će prepustiti i prihod od prodanih ulaznica sa sljedeće dvije utakmice Klubu HEO. Također, pozivaju se svi fanovi i partneri kluba, kao i suparnički klubovi, da su uključe – direktnom donacijom na žiro račun udruge kod HPB-a – IBAN HR07 23900011100943149 ili na druge načine.