Hrvatska
Utakmica preispitivanja snaga ili igra skrivača?

Utakmica preispitivanja snaga ili igra skrivača?

Košarkaši Cibone u posljednjem kolu regularnog dijela HT Premijer lige gostuju kod Škrljeva.

Utakmica je na rasporedu u četvrtak, 26.travnja u 20 sati.

Ovo će biti zagrijavanje pred četvrtfinalni dvoboj doigravanja za prvaka Hrvatske gdje će se ove dvije momčadi ponovno susresti i u kojima će Cibona imati prednost domaćeg terena.  

” Protivnik koji nas čeka u doigravanju. Bit će to jedna zanimljiva utakmica. Škrljevo se pokazao kao tvrd protivnik u prijašnjim susretima”, kazao je Ante Nazor pred utakmicu sa Škrljevom.

”Ovo će biti utakmica gdje ćemo preispitivati snage i provjera da vidimo na koga možemo računati”, zaključio je Cibonin trener.

Kako utakmica ne može promijeniti stanje na ljestvici oba trenera sigurno će (prije svega) biti zadovoljna, ako ne bude ozljeda igrača. Ispitivanje vlastitih snaga drži vodu, no kada su u pitanju protivničke ekipe, bit će tu i igre skrivača.

Škrljevo žarko želi ove sezone jedan skalp ABA-ligaša. Bio bi to, kako je nedavno izjavio Siniša Štemberger, šlag na tortu uspješne sezone. Ova utakmica čini se kao naručena za takvo što, ali svima je jasno da bi skalp u doigravanju imao jači odjek i veću vrijednost.