Hrvatska
Utakmicu Cedevite Junior sa Šibenkom najavljuje pomoćni trener Luka Pešut

Utakmicu Cedevite Junior sa Šibenkom najavljuje pomoćni trener Luka Pešut

Autor: Cedevita Junior Cedevita junior Photo: KK Cedevita junior/Josip Begonja

Srijeda, 19 sati

Cedevita Junior će u četvrtfinalu doigravanja HT Premijer lige tražiti svoje mjesto među 4 najbolja protiv Šibenke. Prva utakmica serije koja se igra na dvije dobivene utakmice je na rasporedu za srijedu, 10. svibnja s početkom u 19 sati u Domu sportova. 

Prednost domaćeg terena je pripao Cedeviti Junior koja ulazi u doigravanje kao četvrta plasirana momčad HT Premijer lige s omjerom od 22 pobjede i 10 poraza dok momčad iz Šibenika je peta plasirana ekipa s omjerom 14:18. Sastav Damira Mulaomerovića je ove sezone tri puta slavila protiv Šibenke, najsvježije slavlje je došlo prošlog petka kad su vitamini u sklopu 10. kolu Lige za prvaka svladali Šibenku. 

“Čeka nas jedna teška utakmica koja će sigurno razlikovati od one koje smo u petak igrali protiv Šibenke. Kreću utakmice koje imaju puno veći značaj od ovih u ligaškom dijelu, nemamo pravo na puno pogrešaka jer već u subotu gostujemo na Baldekinu. Morat ćemo pripaziti na njihove pojedince kao što su Paić i Jambrović, a i trebamo obratiti pozornost na Brocića koji je vrlo nezgodan igrač za čuvanje i brz je u tranziciji. Također moramo i paziti na njihovu mladost, Pleadina, Klarina i Skorić,” najavio je seriju pomoćni trener Luka Pešut. 

“Konačno kreće to najzanimljiviji dio sezone, počinje playoff. Igramo protiv Šibenke, dobro ih poznajemo, upravo protiv njih smo odigrali zadnje kolo Lige za prvaka, mislim da ćemo u srijedu vidjeti motiviraniju Šibenku ali ćemo isto tako vidjeti motiviraniju i bolju Cedevitu Junior. Ovaj tjedan ćemo se koliko-toliko kompletirati na treninzima, mi ćemo se pripremiti najbolje što možemo i nadam se da ćemo uspjeti obraniti domaći teren u srijedu,” najavio je kapetan Cedevite Junior, Emir Šabić.