Hrvatska
Regija
Uz podršku navijača i Slovenaca do finala Alpe Adria kupa

Uz podršku navijača i Slovenaca do finala Alpe Adria kupa

Autor: Duje Jurić

'Ajmo Škrljevo!

Košarkaši Adria Oil Škrljeva sutra igraju još jednu europsku utakmicu, uzvratnu polufinanlnu utakmici Alpe Adria Cupa protiv aktulnog prvaka Slovačke i pobjednika slovačkog kupa Patriota Levica.

Lovimo minus šest iz Slovačke, gdje smo izgubili od Patriota, naglasio je predsjednik kluba Vice Sep na današnjoj konferenciji za novinare. 

- Pozivamo sve ljubitelje košarke iz Primorsko-goranske županije, ali i šire da od 19 sati dođu u dvoranu na Mavrincima. Ovaj tjedan košarkaški klub Adria Oil Škrljevo ima dvije jak ozanimljive utakmice, naglasio je predsjednik kluba Vice Sep rekavši da nakon utakmice u srijedu, 13. ožujka sa Patrioti Levicama u nedjelju, 17. ožujka od 17 sati, također na Mavrincima, Zelene očekuje i susret HT Premjer lige sa prvakom Hrvatske Cedevitom.

- Trener Adria Oil Škrljeva Damir Rajković je naglasio, da njegovu ekipu očekuje  teška utakmica, jer Slovaci nisu loša ekipa.U Levicama smo pružili dobar otpor i pokazali da se možemo nositi sa Patriotima. Moramo igrati strpljivo i ne srljati, rekao je Rajković. Razlika je u dva posjeda lopte i moramo biti strpljivi.

Stasiti Stipe Krstanović, koji je u posljednjim utakmicama u odličnoj formi, zadovoljan je prvom utakmicom i očekuje da se Patrioti mogu dobiti, uz puno truda.

Ulaz na utakmicu je 20 kuna, a svi mladi košarkaši iz klubova u regiji, koji se jave u košarkaški klub Adria Oil Škrljevo, imaju besplatan ulaz zajedno sa svojim trenerima iroditeljima. Svoj dolazak najavili su i sportski prijatelji iz Slovenije, tako će se na tribinama naći gotovo sve ekipe košarkaškog kluba Ilirska Bistrica.

Na Mavrincima se očekuje praznik košarke, uz nastup jedinog kluba iz Hrvatske koji je ostao u bilo kom europskom natjecanju.