Hrvatska
Velić i Bilinovac nisu uvjereni da će im se suprotstaviti sastav Cedevite iz HT Premijer lige

Velić i Bilinovac nisu uvjereni da će im se suprotstaviti sastav Cedevite iz HT Premijer lige

Autor: KK Cibona

Cibosi ne znaju na čemu su.

U 11. kolu HT Premijer lige košarkaši Cibone u KC Dražen Petrović dočekuju Cedevitu

- Očekuje nas izrazito teška utakmica. Ekipa Cedevite je izuzetno ozbiljna ekipa, predvođena s Katićem i Bošnjakom koji su tu priključeni iz prve momčadi. Jako su agresivni, dobro trče i trebat ćemo biti maksimalno fokusirani da bi došli do još jedne pobjede. S druge strane, imali smo tešku utakmicu s Budućnosti gdje smo imali veliku potrošnju, pogotovo psihološku. Očekujem da igrači maksimalno ozbiljno uđu u utakmicu i da s jednim pravim pristupom dođemo do još jedne pobjede, izjavio je uoči zagrebačkog derbija trener Cibone Ivan Velić.

Posebno se osvrnuo na igrački kadar Cedevite:

- Cjenimo protivnika, pogotovo igrače koje sam dugo godina trenirao. Znam kakvi su karakteri Katić i Bošnjak i sigurno da će maksimalan fokus biti na njima dvojici, ali i drugi su igrači mladi i potentni i ne smijemo ih podcijeniti. Naravno, sve ovo govorim uz uvjet da to bude ekipa iz HT Premijer lige, ali vidjet ćemo.

Josip Bilinovac se nada pobjedi i potvrdi prvog mjesta nakon prvog dijela prvenstva. 

- Dosta bitna utakmica za nas, da završimo ovaj prvi dio hrvatskog prvenstva na prvom mjestu, da učvrstimo tu poziciju i naravno da nastavimo ovaj dobar ritam u kojem se nalazimo u zadnje vrijeme. Zgusnut je raspored ali tu ne trebamo tražiti nikakvu izliku već se maksimalno spremiti za Cedevitu. Imaju dvije momčadi pa ne znamo točno u kakvom će sastavu nastupiti ali trebamo samo težiti igri koju igramo u zadnje vrijeme i nadam se da ćemo pobjediti, zaključio je Bilinovac. 

Utakmica se igra večeras u KC Dražen Petrović s početkom u 20.00 sati , blagajna se otvara u 18 sati.