Hrvatska
Velić nakon poraza od Gorice: Podcjenjivanje? Mislim da ne!

Velić nakon poraza od Gorice: Podcjenjivanje? Mislim da ne!

'Nismo bili pravi...'

Veliko iznenađenje dogodilo se u Velikoj Gorici. U 5. kolu HT Premijer lige Gorica je pobijedila zahuktalu Cibonu 83-76. Trener Cibone Ivan Velić veli da podcjenjivanja nije bilo.

- Čestitam ekipi Gorice na zasluženoj pobjedi. Mi nismo bili pravi, morat ćemo vidjeti u čemu je stvar, zašto nam se dogodila loša partija, je li bilo podcjenjivanje- mislim da ne. Možda nas je u ovom zgusnutom ritmu dotukao i umor, međutim, to nije opravdanje. Ako izvučemo pouku iz ovoga onda će biti dobro. Jednostavno, ako nismo na 100% vidi se da možemo imati problema sa svima. Što je tu je, moramo se okrenuti idućim protivnicima i još jednom čestitke Gorici na zasluženoj pobjedi, kazao je trener Cibone Ivan Velić.

Igrač Josip Bilinovac priznaje da su misli igrača bile dijelom usmjerene prema nedjeljnoj utakmici ABA lige protiv Mornara. 

- Čestitao bi Gorici na pobjedi. Željeli su je više od nas i odigrali su muški. Prelako smo im dopustili da uđu u utakmicu i kad su uhvatili svoj ritam na kraju su dobili samopouzdanje i pogađali te otvorene šuteve. Ne bih rekao da smo ih podcijenili ali sigurno smo mislima bili u nedjeljnjoj utakmici. Još jednom čestitam Gorici na pobjedi i okrećemo se utakmici s Mornarom, zaključio je Bilinovac.