Hrvatska
Velić: Ovo je pobjeda za mog pokojnog oca, nadam se da je ponosan na mene

Velić: Ovo je pobjeda za mog pokojnog oca, nadam se da je ponosan na mene

'Čestitke mojim Širokobriježanima!?

U posljenjoj četvrtini četvrte utakmice finalne serije doigravanja za naslov prvaka Hrvatske Cibona je u jednom trenutku bila u zaostatku 18 poena za Cedevitom. Činilo se da bi se tu Vitamini mogli vratiti u igru za naslov prvaka Hrvatske. Jedan čovjek na klupi Cibone nije se prepustio crnim mislima.

- Mislim da je pobijedilo dobro. Cijelu godinu smo igrali super, živjeli smo svi zajedno i to nam se vratilo na najbolji mogući način. Ponosan sam na ovaj tim, na ovu klapu,nevjerojatan osjećaj. Pokazali su da su najjači kad je najpotrebniji. Na -18 se nisu predali i dobili smo utakmicu. Skidam im kapu, ovo je nestvaran rezultat. Hvala ljudima iz kKluba koji su mi ukazali priliku, hvala ovim momcima, mojim Livnjacima, mojim Širokobriježanima kojim ovim putem čestitam na osvojenom desetom trofeju. Večeras je pobijedila košarka, igrali smo jako dobro cijelu sezonu. Često posvećujem pobjede i trofeje, a ova je pobjeda za mog pokojnog oca, nadam se da je ponosan na mene!, kazao je emotivni Velić nakon utakmice.

Kapetan Cibone Marin Rozić, za kojeg je teško reći da je vrijeme da dres Cibone zamijeni odojelom sportskog direktora teško je pronalazio riječi kojima bi opisao osjećaje koji su ga obuzeli.

- Fenomenalno. Nakon dugo vremena Cibona je tamo gdje smo je navikli vidjeti - na 1. mjestu, na prijestolju. Ove četiri utakmice su zaista bile jedna bolja od druge. U trenutku na -18 je izgledalo loše, no trener je našao petorku koja je odreagirala junački, cibonaši i evo zasluženo slavimo.