Regija
Veličković se vratio u Megu

Veličković se vratio u Megu

Autor: Z.D.

Novosti iz ABA lige

Nakon dva mandata u klubu tijekom igračke karijere, Novica Veličković vratio se u KK Mega MIS u kojem će biti tim menadžer kluba. 

Veličković je kao igrač za Megu nastupao u dva navrata, 2013. i 2014. godine, a u nadolazećoj sezoni će u nešto drugačijoj ulozi ponovno imati priliku su rađivati s mladim i talentiranim igračima i prenositi svoje igrače i prenositi svoje igračko znanje. 

Prilikom potpisivanje suradnje u dvorani Mega Factory je pored novog tim menadžera Mege, nazočio i Milenko Tepić koji je na toj poziciji bio u prethodnoj sezoni.

Generalni menadžer Mega MIS-a Goran Ćakić je u ime kluba istakao veliko zadovoljstvo što je Novica Veličković nakon završetka igračke karijere izabrao Megu kao početak svog novog košarkaškog puta:

'Novica je svojim velikim igračkim iskustvom kao igrač Mege pomogao mladim i taleniranim igračima Mege da postanu još bolji, među kojima su bili Nikola Jokić i Vasilije Micić. Također je imao važnu ulogu prilikom plasmana kluba u ABA ligu, što je iomogućilo rast kluba. Sada će u nešto drugačijoj ulozi imati priliku pomagati nekim novim košarkaškim nadama i biti poveznica između kluba i igrača u zajedničkom cilju da svi oni napreduju igrački i ljudski i u pravom smjeru', izjavio je Ćakić.