Hrvatska
Regija
Velike promjene u Alkaru; otišao predsjednik došao novi trener

Velike promjene u Alkaru; otišao predsjednik došao novi trener

Autor: BB.hr Photo: KK Alkar

Novo ime u hrvatskoj košarci

Denis Bobeta je podnio je neopozivu ostavku na mjesto predsjednika KK Alkar o čemu je poslao i priopćenje medijima.

"Poštovani/e,

ovim putem objavljujem da od danas podnosim neopozivu ostavku na časno mjesto predsjednika Košarkaškog kluba Alkar. Bio sam više od dvije godine u ulozi predsjednika “najvećeg malog kluba na svijetu”, te zahvaljujem svima na ukazanom povjerenju.

Najveći razlog ovako nagle ostavke je privatne naravi, ali i nespojive dužnosti s poslom kojeg obavljam, a za koji me je narod izabrao. Stoga se nadam da će se naći i više nego dostojna zamjena i da će Alkar nastaviti još boljim putem razvoja kluba i popularnosti sporta u Sinju.

Ne bojim se za Alkarevu budućnost jer ima dovoljno ljudi koji vole klub i koji bi rado sudjelovali u izgradnji još stabilnijeg premijerligaša. Alkaru ću biti uvijek na dispoziciji kao i ostalim našim sportašicama i sportašima. Ostat ću i dalje vjerni član kluba i svojim sudjelovanjem u radu pridonositi ostvarenju zajedničkih ciljeva", stoji u objavi.

Samo dan kasnije u klub je stigao novi trener. Na klupu Alkara sjest će novo ime u hrvatskoj košarci. U pitanju je Tihomir Mustapić koji je u trenerskoj karijeri vodio Posušje, Zrinjski, Mladost iz Mrkonjić Grada i OKK Spars iz Sarajeva s kojima je igrao ABA 2 ligu. Osim toga, bio je član stručnog stožera seniorske reprezentacije BiH.